GIMMOILLE PISTE TAMPEREELTA

Ilves – IFK 3 – 2 (0-1 , 0-0 , 2-1 , 1-0)

Stadin Gimmat kävi Tampereella Ilveksen vieraina lauantaina. Ottelu alkoi Gimmoille positiivisesti, kun Ilveksen Anni Keisala lähti pysäyttämään rännikiekkoa maalin taakse. Keisala oli edelleen poissa maaliltaan kun Erika Sinitsyna osui kiekkoon joka ponnahti maalin edustalle, 0-1 IFK:lle. Gimmojen hyökkääjä Nina Koskela avasi tällä osumalla kauden maalitilinsä. Tämän tilanteen jälkeen Keisala piti joukkueensa pelissä mukana IFK:n hallitessa kiekollista peliä.

Ottelun puolivälissä Ilves pääsi yrittämään ottelun tasoittamista Johanna Juutilaisen rangaistuslaukauksen kautta, jonka IFK:n Sanni Ahola hienosti torjui. Yrityksen puutteesta IFK:ta ei voinut toisessa erässäkään syyttää, mutta tehokkuutta maalintekoon olisi kaivattu lisää.

Ottelun kolmannessa erässä Ilves onnistui maalinteossa Anni Hietaharjun toimesta, ja pari minuuttia tästä IFK:n Emmanuelle Passard vei IFK:n uudelleen johtoon. Gimmojen puolustus nukahti kuitenkin vain kaksi minuuttia Passardin johtomaalin jälkeen ja Ilves tasoitti ottelun, lukemat 2-2. Näillä lukemilla päätettiin 60 minuuttia joten edessä oli jatkoaika. Jatkoajalla Ilveksen kokenut Jenna Suokko ratkaisi ottelun ajassa 63:46, kaksi pistettä Ilvekselle ja yksi IFK:lle.

IFK:n päävalmentaja Saara Niemi peräänkuuluttaa vielä enemmän heittäytymistä joukkueensa pelaajilta: ”Halu onnistua on kova, ja siihen tarvitaan heittäytymistä peliin 100%:sesti. Suoritustunteessa pitää näkyä intohimo ja uskon että sitä kautta tulee myös tulosta aikanaan”.