OLETKO AINA HAAVEILLUT LUISTELEMISESTA NORDIKSEN LEGENDAARISESSA KIEKKOPYHÄTÖSSÄ?

Tytöt ja naiset ovat lämpimästi tervetulleita IFK:n järjestämään SINUSTAKO LEIJONA-tapahtumaan sunnuntaina 6.10. klo 8:30-10:30.

 

IFK emännöi sunnuntaina maailmanlaajuisen tyttökiekkoviikonlopun tapahtumaa Helsingin Jäähallissa. Tapahtuma alkaa klo 8:30 ilmoittautumisella ja jatkuu siitä varusteiden pukemisen kautta jäälle. Jääharjoitus alkaa klo 9:00 ja päättyy klo 10:30. Mukaan tulevilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta jääkiekosta. Tapahtumaan osallistuvilla tulee olla mukana omat luistimet, hanskat (toppahanskatkin käy) ja kypärä (myös pyöräilykypärä käy). Tarvittaessa tapahtumassa saa lainata mailaa.

Jäällä ryhmä jaetaan neljään osaan: Lapset alkeet, Lapset jatko, Aikuiset alkeet ja Aikuiset jatko. Tapahtuman ohjauksesta vastaavat IFK:n ohjaajat ja tyttöjen junioripäällikkö Johanna Sandqvist.

Tapahtumassa ovat myös mukana Stadin Gimmojen Naisten Liiga-joukkueen pelaajat Erika Sinitsyna ja Veronika Lorencova, joiden kanssa pääsee halutessaan jäällä kaverikuvaan.

Tapahtumaan saavutaan jäähallin parkkipaikan kautta ja alakahvion ovesta. Jokainen tapahtumaan osallistuva saa Hockey Basen lahjoittaman yllätyslahjan ja Sinustako Leijona-rannekkeen paikan päällä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan

HUOM! IFK ei vastaa osallistujien vakuutusturvasta, vaan jokaisella osallistujalla tulee olla oma vapaa-ajan vakuutus. Halutessaan tähän tarkoitukseen voi lunastaa 2€:n Seurapassin josta löydät lisätietoa Jääkiekkoliiton sivuilta. Seurapassi kattaa vakuutuksen koko kaudelle luistelu- tai kiekkokoulussa.