Stadin Gimmojen maali-iloittelu jatkui sunnuntaina kun Helsingin IFK:n Naiset kohtasi Ruoveden Seurakunnan Atleetit kotiluolassaan Malmilla Mestiskarsinnan kolmanneksi viimeisessä ottelussa.

Kahdella kentällisellä pelanneet ruoveteläiset putosivat Stadin Gimmojen kyydistä jo ensimmäisessä erässä. Ensin Kiia Paljakka iski alivoimalla tilanteeksi 1-0 ja kun Huhtala ja Sinitsyna maalasivat vielä kertaalleen erän loppupuoliskolla lähdettiin ensimmäiselle erätauolle tilanteessa 3-0.

Toisessa ja kolmannessa erässä IFK meni sitten menojaan ja lopputulos 9-0 toi kolme pistettä Stadiin. Kolmeen tehopisteeseen ylsivät joukkueen kokeneimmasta kaartista Mia Heikuri (1+2) ja Nina Koskela (0+3). Gimmojen maalilla Sanni Ahola torjui seitsemän laukausta kun taas vastustajan maalivahti Maiju Lehtinen sai urakoida 55 torjunnan edestä.

– Jotta olemme valmiita tiukoissa paikoissa, sarjapelien lisäksi olemme pelanneet poikia vastaan lisäotteluita. Ensimmäinen testi on tulevana viikonloppuna kun ratkaistaan Mestiskarsintasarjan lohko ykkösen voittaja, kertoi päävalmentaja Saara Niemi, joka oli heti ottelun jälkeen kääntänyt katseet jo tulevaan.

IFK ja Alavuden Peli-Veikot pelaavat sarjan voitosta sunnuntaina 9.12. kun APV saapuu Gimmojen vieraaksi Malmille. Peli alkaa klo 14:20. Toinen joukkue menee suoraan Mestikseen ja toinen joutuu ristiinkarsintaan.

Sitä ennen Gimmat matkaa lauantaina 8.12. Uuteenkaupunkiin ja pelaa toiseksi viimeisen karsintapelin Jääkotkia vastaan.

Punaista päälle ja suunta sunnuntaina Malmille kannustamaan Gimmat suoraan Mestikseen!