Gimmat päätti marraskuun murskavoittoon kukistamalla viikon ainoassa ottelussa Salo HT:n peräti 14-0.

IFK pääsi pyörittämään peliä neljällä ketjulla ja ensimmäisen erän alusta alkaen kentällä nähtiin maaliahne Stadin Gimmojen joukkue. Vajaan 15 minuutin sisällä tilanne oli jo 6-0 ja peli käytännössä pelattu. Salo HT:n maalivahti venyi ottelussa kiekkojen eteen yhteensä 112 kertaa. Yhteensä 14 pelaajaa kirjautti itselleen pisteitä, ottelun tehokkaimpana kuudella pisteellä ykköskentän Miressa Mäkelä (3+3) ja Miisa Klemola (1+5). Myös kakkoskentän Michaela Huhtala (4+1) ja Mia Heikuri (1+4) pelasivat tehokkaasti.

– On hienoa nähdä kuinka harjoitellut asiat alkavat näkymään pelissä. Olemme löytämässä hyvän neljän kentän rytmin, joten jaksamme pitää vauhtia pelien viime minuuteille asti. Pelasimme myös ehjät kolme erää, mikä ei ole ollut itsestäänselvyys vielä tähän asti, tiivisti päävalmentaja Saara Niemi ottelun kulkua.

Mestiskarsinnan ratkaisuhetket lähestyvät kun kolme kierrosta on jäljellä. IFK on lohkon kärjessä tasapisteissä APV:n kanssa. Seuraavaksi Malmi Areenalle IFK:n vieraaksi saapuu Ruovedeltä RuoSkA, sunnuntaina 2.12 peli alkaa klo 14:20. Tervetuloa kannustamaan Gimmat kohti Mestistä!