KÄRPÄT – HIFK 4 – 6 (1-2, 1-3, 2-1)

Stadin Gimmat aloitti toisen välieräottelun ihanteellisesti Oulussa. Ajassa 1:06 Siiri Yrjölä täräytti kiekon verkon perukoille Kärppien Kati Asikaisen taakse; 0-1. Syöttäjänä maalissa Matilda Nilsson. Erän puolivälissä Kärpät joutui jäähylle, ja se kostautui nopeasti. Ajassa 10:34 Michaela Pejzlova teki maalin Clara Rozierin syötöstä; 0-2. Ajassa 16:29 Kärppien pelaaja sulki kiekon oman maalin edessä ja tilanteesta tuomittiin rangaistuslaukaus. Nilsson ei onnistunut lisäämään IFK:n johtoa. Ajassa 19:15 Kärpät onnistui ja kavensi tilanteeksi 1-2. Erä päättyi näihin lukemiin. Torjunnat Asikainen 14 ja HIFK:n Iina Kuusela 4.

Ottelun toinen erä tarjoili tilanteita puolin ja toisin. Ajassa 30:45 Satu-Maaria Vihervuori siirsi Gimmat 1-3-johtoon Mia Heikurin ja Clara Rozierin syötöistä. Ajassa 34:31 Henni Virtanen lisäsi johdon jo lukemiin 1-4 Nilssonin ja Pejzlovan syötöistä. Ajassa 37:26 Nilsson onnistui Athena Locatellin ja Johanna Kemppaisen esityöstä, 1-5. Erän viimeisellä minuutilla Anna-Kaisa Antti-Roiko kavensi lukemiksi 2-5. Torjunnat Asikainen 12 ja Kuusela 8.

Kolmas erä alkoi Kärppien painajaisella. Ajassa 40:09 Julia Liikala nosti IFK:n 2-6-johtoon Karoliina Rantamäen ja Mikaela Saukkosen syötöistä. Kärpät ei kuitenkaan vielä lannistu. Ajassa 45:41 Jasmine Ylitalo kavensi lukemiksi 3-6. Molemmat joukkueet jäähyilivät vielä kertaalleen, mutta vain Kärpät onnistui. Ajassa 54:20 Eveliina Huttula kavensi lukemiksi jo 4-6. Pelin viimeisellä minuutilla molemmat joukkueet joutuivat vielä istunnolle. Samassa ajassa Kärpät otti aikalisän sekä Asikaisen maaliltaan. Loppukiri jäi kuitenkin tekemättä ja HIFK voitti ottelun lukemin 4-6. Gimmoille toinen kiinnitys finaalipaikkaan.