TPS – HIFK 2 – 5 (1-3, 1-0, 0-2)

Lauantaina vierailtiin Turun Kupittaalla ja vastassa oli TPS Naiset. Ensimmäinen erä alkoi vauhdikkaasti ja 0 – 1 avausmaali nähtiinkin jo ajassa 04:21, kun Mikaela Saukkosen pommin varma veto upposi verkon perälle, syöttäjinä Henni Virtanen ja Emmanuelle Passard. Tästä ei erä ehtinyt paljon vanheta, kun ajassa 06:30 TPS tasoitti ottelun lukemiin 1 – 1 Pauliina Salosen maalilla. Tasatilanteessa molemmat joukkueet hakivat omaa pelirytmiään ja HIFK pääsi niskan päälle ajassa 14:07, kun suoraan vaihdosta tullut Matilda Nilsson nappasi kiekon TPS:n puolustusalueella ja taidokkailla harhautuksilla siirsi vierasjoukkueen 1 – 2 johtoon. Ensimmäisen erän lopussa Nilsson pääsi vielä Passardin syötöllä karkuun mutta veto kilpistyi tolppaan. Julia Liikala hyödynsi riparin ja siirsi Gimmat tyylikkäästi 1 – 3 johtoon. Ensimmäisen erän torjunnat: TPS Erica Jaskari 13 ja HIFK Iina Kuusela 8.

Toisessa erässä tasainen ja jopa aggressiivinen vääntö jatkui ja molemmilta joukkueilta nähtiin hyviä maalipaikkoja. Ajassa 23:21 TPS:n Pauliina Salonen onnistui jälleen maalinteossa ja kavensi lukemat 2 – 3 ja HIFK otti aikalisän. Toiseen erään mahtui pari TPS:n jäähyä ja HIFK sai luotua hyviä paikkoja mutta maaleja ei enää tässä erässä nähty. Toisen erän torjunnat: TPS Jaskari 11 ja HIFK Kuusela 10.

HIFK lähti kolmanteen erään selvästi rentoutuneemmalla otteella ja varmalla syöttelypelillä. Ajassa 40:36 TPS:n purkukiekko omasta kulmasta kimpoili suoraan Passardin lapaan, jonka jäätävä veto yllätti Jaskarin ja siirsi vieraat 2 – 4 johtoon. TPS ei anna periksi vaan haki raivokkaasti kavennusta ja otti aikalisän. Ajassa 57:31 Jaskari otettiin maalilta, jolloin Nilsson niittasi Liikalan syötöstä tyhjiin ja ottelun TPS-HIFK loppulukemat 2 – 5 vieraille sekä kolme pistettä stadiin. Torjunnat kolmannessa erässä: TPS Erica Jaskari 12 ja HIFK Iina Kuusela 9.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin TPS:n Pauliina Salonen ja HIFK:n Mikaela Saukkonen.