TPS – HIFK 1 – 5 (0-2, 0-2, 1-1)

Gimmat matkasivat Turkuun ensimmäistä kertaa tällä kaudella kohtaamaan paikallisen Palloseuran. IFK onnistui jo ottelun ensimmäisellä vitosella kapteeni Karoliina Rantamäen maalilla, johon syöttöpisteet merkittiin Satu-Maaria Vihervuorelle ja Sanni Vanhaselle. Erän lopulla Johanna Kemppainen vei vieraat 0-2-johtoon Nenna Mehtosen ja Sara Suhosen syötöistä. IFK:n maalin jälkeen TPS sai jäähyn mutta erä päättyi lukemiin 0-2. Torjunnat TPS Mila Houni 11 ja IFK Kiia Lahtinen 4.

Toisen erän alkuun IFK onnistui taas. Ajassa 33: 43 Julia Liikala siirsi kiekon Hounin taakse, syöttäjänä ketjukaveri Michaela Pejzlova. 34’ kohdalla TPS sai jäähyn, mutta tästä ei syntynyt lisämaaleja. Ajassa 37:39 Emilia Vesa onnistiu, syöttäjänä Mikaela Saukkonen. Erä päätettiin IFK:n 0-4-johdossa. Torjunnat Houni 12 ja Lahtinen 4.

Kolmannessa IFK joutui jäähylle. TPS ei kuitenkaan onnistunut, kuin vasta ajassa 55:07, kun Moona Keskisarja rikkoi kuparisen Lahtisen takana. IFK kuittasi vielä, kun ajassa 57:21 Vihervuori laittoi lopullisen pisteen TPS:n haikailemalle loppukirille ja vei Gimmat 1-5-johtoon. Syöttäjät Vesa ja Vanhanen. Ottelu päättyi näihin lukemiin ja IFK:lle selkeä voitto. Torjunnat Houni 12 ja Lahtinen 8.