HPK – HIFK 0 – 5 (0-3, 0-2, 0-0)

Eilen voiton Turusta hakenut Gimmojen joukkue saapui tänään Hämeenlinnaan mittaamaan HPK:n päivän kunnon. 10 ottelun voittoputkessa liihottanut kotijoukkue sai shokkihoitoa heti alkuun kun eilenkin avausosuman niitannut IFK:n kapteeni Karoliina Rantamäki oli ensimmäisenä irtokiekossa ja vei HIFK:n 0-1-johtoon ajassa 01:08 Emilia Vesan ja Sanni Vanhasen syötöistä. Ajassa 03:33 vastatuuli alkoi puhaltamaan HPK:n aitioon hiukan lujempaa, kun Vesa nosti stadilaisten johdon 0-2-lukemiin. Syöttäjänä Vanhanen. Tämän jälkeen HPK:n valmennus Jari Riskun johdolla otti aikalisän. Erän loppupuolella Julia Liikala lisäsi IFK:n johtoa jo lukemiin 0-3. Syöttäjinä Michaela Pejzlova ja Erica Korhonen. Erässä ei enempää maaleja nähty. Torjunnat HPK Salla Sivula 11 ja HIFK Iina Kuusela 5.

IFK jatkoi tiivistä puolustamistaan eikä HPK tahtonut saada tilaa. Ajassa 31:05 Vesa ohjasi Gimmat 0-4-johtoon Olivia Kylliäisen ja Vanhasen syötöistä. Liikala kasvatti ottelun maalisaldonsa kahteen ajassa 34:19 Pejzlovan ja Siiri Yrjölän syötöistä, IFK johti 0-5. Torjunnat Sivula 14 ja Kuusela 2.

Kolmannessa erässä ei tilastoihin pääse kuin jäähy kummallekin joukkueelle. IFK vie kolme pistettä ja katkaisi HPK:n voittoputken. Torjunnat viimeisessä erässä Sivula 8 ja Kuusela 4. Kuuselalle kauden ensimmäinen nollapeli.