GIMMOJEN YKKÖSKENTÄN SENTTERI USKOO TULEVAAN

 

IFK:n naisten joukkueeseen tälle kaudelle liittynyt Johanna Kemppainen, 21, on yksi Gimmojen alkukauden nimistä. Keskushyökkääjänä pelaava ”Jossu” on myös yksi joukkueen varakapteeneista.

Kemppaisella on nuoreen ikäänsä verrattuna poikkeuksellisen pitkä kokemus naisten pääsarjatasolta. Ensimmäisen kauden naisten silloisessa SM-sarjassa, nykyisessä Liigassa, hän pelasi kaudella 2013-2014 kun KJT Naiset kutsuivat mäntsäläläisen riveihinsä. Nyt, seitsemännen Liiga-kauden jo ollessa käynnissä hän kertoo millä fiiliksillä hän on aloittanut tämän kauden Gimmojen joukkueessa.

”Meillä on huikea joukkue ja organisaatio. Ollaan näytetty, että pystytään haastamaan jokainen joukkue Naisten Liigassa, joten odotan innolla mitä kausi tuo tullessaan!  Omalta osalta pelit ovat alkaneet hyvin ja tavoitteena on jatkaa samaan malliin sekä tietysti pelata vielä paremmin”, hän analysoi.

Kemppainen valmistuu pian terveydenhoitajaksi ja valmistelee parhaillaan lopputyötään.

Johanna palkittiin eilen IFK – Kärpät-ottelun toisella erätauolla. Palkinnon hänelle luovutti Tallink:in Marco Palmu.

IFK Naiset pelaavat viikonloppuna vieraskiertueella Kuopiossa ja Oulussa. Gimmojen otteita pääset seuraamaan Ruutu-palvelun välityksellä!