MUU JOHTORYHMÄ JATKAA SAMASSA KOKOONPANOSSA

 

Helsingin IFK:n Naisten Liiga-joukkueen Stadin Gimmojen kauden 2020-2021 päävalmentajana jatkaa Saara Niemi, 34. Niemelle alkava kausi on kolmas IFK:n päävalmentajan roolissa.

– Vain pitkäjänteisyydellä ja ahkeruudella, hyvää ilmapiiriä unohtamatta, voi rakentaa jotain pysyvää ja menestyksekästä. Koen olevani etuoikeutettu kun saan jatkaa matkaa Stadin Gimmojen kanssa. Kulunut kausi oli niin joukkueelle kuin itsellenikin valmentajana ensimmäinen Naisten Liigassa, joten tulevaan kauteen on erilainen lähteä. Pääsemme jatkamaan siitä mihin jäimme, Niemi kommentoi jatkoaan.

Gimmojen muu johtoryhmä jatkaa samassa kokoonpanossa kuin menneelläkin kaudella. Niemen lisäksi muut valmentajat ovat Tuomas Ahola ja Christian Buchert. Maalivahtivalmentajana jatkaa Tuukka Hämäläinen ja psyykkisenä valmentajana Kim Forsblom. Fysiikkavalmennuksesta vastaavat Margot Vander Ghinst ja Simon Dannapfel. Joukkueen huoltotiimissä toimivat Riikka Ahola ja Timo Nikunen. Joukkueenjohtajina jatkavat Johanna Sandqvist ja Jukka Ahola.

Toimitusjohtaja Jukka Valtanen on tyytyväinen Stadin Gimmojen menneeseen kauteen.

– Olemme iloisia lukuisista onnistumisista ensimmäisellä kaudellamme Naisten Liigassa. Nuori joukkue kasvoi upeasti kauden aikana. Pelaajat ja peli kehittyivät ja erityisesti loppukaudella pystyimme haastamaan tiukasti sarjan kärkijoukkueita.

– Rakennamme nyt tulevaisuutta ja haluamme olla yksi suurista joukkueista tulevina vuosina myös naisten puolella. Siinä kokonaisuudessa Saara Niemi on päävalmentajana merkittävässä roolissa. Myös koko muu johtoryhmä on tehnyt todella hyvää työtä, ja on hienoa, että sama taustaryhmä jatkaa myös alkavalla kaudella. Se luo jatkuvuutta toimintaamme.

IFK:n naisten joukkue sijoittui kaudella 2019-2020 Naisten Liigassa sijalle 7.