HIFK – Kuortane 4 – 0 (0-0, 3-0, 1-0)

Lauantaina 9.10. Pirkkolaan saatiin vieraaksi Team Kuortane. Kauden seitsemäs ottelu lähti liikkeelle vauhdikkaasti ja kotijoukkue haki maalia nälkäisesti. Ensimmäisessä erässä Gimmat jäähyili kahdesti, mutta Kuortane ei kuitenkaan pystynyt hyödyntämään ylivoimiaan. Ottelun avauserä pelattiin HIFK:n hienoisen painostuksen alla, vaikkei maalien makuun vielä päästykään. Ensimmäisen erän torjunnat: HIFK:n Lumi Jääskeläinen 7 ja Kuortaneen Hannele Tarkiainen 12.

Toinen erä alkoi HIFK:n hyvällä paineella, eikä kotijoukkueen erän alussa saama jäähy muuttanut pelin tempoa. Gimmojen kakkosketjulta nähtiin liukasta luistelua ja erinomaisia maalipaikkoja, joiden seurauksena Kuortane oli pakotettu rikkomaan. Ottelun avausmaali syntyi ylivoimalla Matilda Nilssonin mailasta ja Anni Hietaharjun syötöstä tarkasti vasempaan alakulmaan. Kotijoukkue ansaitusti 1–0-johtoon, kun peliä oli pelattu 29:23. Ensimmäisestä maalionnistumisesta kotijoukkue sai lisävirtaa ja vieraiden jäähyluukun ovi aukesi jälleen. Ajassa 36:47 HIFK näytti jälleen, miten ylivoimaa pelataan, kun Julia Liikala nousi b-pisteiden välistä ja niittasi taululle lukemat 2-0. Syöttäjinä osumassa Athena Locatelli ja Nilsson. Vain pari minuuttia tästä, ajassa 38:42 kotijoukkue siirtyi 3–0 johtoon Olivia Kylliäisen ja Nilssonin taidokkaalla syöttelypelillä ja joukkueen kapteenin Karoliina Rantamäen rautaisen tyylikkäällä viimeistelyllä. Toisen erän torjunnat: HIFK:n Jääskeläinen 4 ja Kuortaneen Tarkiainen 16.

Ottelun viimeinen erä oli tasainen. Ajassa 49:35 maalattiin kuitenkin vielä kerran, kun Mia Heikurin aloitusvoitosta kiekko siirtyi Nenna Mehtoselle, jonka veto hyvään maskiin ja numeroiksi taululle 4–0. Torjunnat kolmannessa erässä IFK Jääskeläinen 8 ja Kuortane Tarkiainen 11.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin HIFK:n Anni Hietaharju ja Kuortaneen Nea Tervonen.