HPK – HIFK 5 – 4 (0-2, 2-2, 3-0)

Stadin Gimmat matkasi vierasmatsiin Hämeenlinnaan. Vierasjoukkue aloitti maalinteon ajassa 09:41 Clara Rozierin tehtyä maalin siirretyn rangaistuksen aikana. Syöttäjinä Nenna Mehtonen ja Michaela Pejzlova. Puoli minuuttia maalista ja Gimmat johti jo 0-2 Julia Liikalan maalilla. Syöttäjänä Pejzlova. Maalin jälkeen HPK:n vastuuvalmentaja Jari Risku otti aikalisän. Luvut jäivät voimaan erän jälkeen. Torjunnat HPK Salla Sivula 8 ja HIFK Lumi Jääskeläinen 5.

Toinen erä jatkui IFK:n komennossa. Ajassa 27:45 Pejzlova teki päivän toisensa Mikaela Saukkosen ja Rozierin syötöistä. 7 sekuntia maalista HPK kavensi luvuiksi 1-3 Jade Mäkivaaran toimesta. Ajassa 31:38 Emilia Vesa palautti IFK:n johdon kolmeen maaliin tehden lukemiksi 1-4 Sanni Vanhasen syötöstä. Erän lopulla Mäkivaara teki toisen maalin HPK:lle ja lukemat erän päätyttyä ovat 2-4. Torjunnat Sivula 12 ja Jääskeläinen 6.

Kolmas erä eteni viimeiselle puoliskolle kun HPK kavensi lukemiksi 3-4 Julia Ahlskogin maalilla ylivoimalla ajassa 51:37. Vain pari minuuttia myöhemmin lukemat ovat 4-4 ja asialla HPK:n tsekkivahvistus Karolina Erbanova. Ajassa 58:23 HPK:n puolustaja Oona Koukkula iski Jääskeläisen taakse HPK:n 5-4-johtomaalin. Ajassa 58:31 Gimmojen päävalmentaja Saara Niemi otti Jääskeläisen maaliltaan ja ajassa 59:28 aikalisän. Tämä ei tuota enää tulosta ja pisteet jäävät Hämeenlinnaan.