HIFK – Ilves 10 – 1 (5-0, 3-1, 2-0)

Eilisestä HPK-tappiosta selkeästi sisuuntunut sarjakakkonen HIFK tuli kotiottelun ensimmäiseen erään näyttämään maalintekotaitojaan. Ajassa 07:29 Clara Rozier avasi maalihanat laittaen Michaela Pejzlovan vanhanaikaisyrityksestä kimmonneen kiekon Ilveksen maaliin. Toisena syöttäjänä Julia Liikala. Tasan kaksi minuuttia myöhemmin, kellon taululla pysähtyessä aikaan 09:29 Liikala nosti Gimmojen johdon suoraan syötöstä lukemiin 2-0. Syöttäjinä Eveliina Kitula ja Nenna Mehtonen. Puolen minuutin päästä verkko heilui taas, asialla jäälleen Liikala, syötöt Pejzlovalta ja Athéna Locatellilta. Ajassa 10:22 Emilia Vesa kiskaisi kotijoukkueen jo 4-0-johtoon, syöttäjinä Sara Suhonen ja Olivia Kylliäinen. Tämä riitti Ilves-maalivahdille Melisa Möröselle, joka vaihdettiin Juuli Kivimäkeen. Tämä auttoikin hetkeksi, kunnes ajassa 17:24 Locatelli siirsi kotijoukkueen jäänuoliaisella 5-0-johtoon. Syöttäjinä Liikala ja Yrjölä. Nämä luvut jäivät voimaan erän jälkeen. Torjunnat HIFK Miia Vainio 1 ja Ilves Mörönen 6 ja Kivimäki 5.

Toisen erän vanhennuttua 25sekuntia Emilia Vesa iski näyttävän yv-kuvion päätteeksi Gimmat 6-0-johtoon. Syöttäjinä Sanni Vanhanen ja Siiri Yrjölä. Pari vaihtoa myöhemmin Ilveksen kapteeni Helen Puputti rikkoi kuparisen Vainion takana, 6-1. Ajassa 26:00 Liikala viimeisteli läpiajosta lukemiksi 7-1 ja kuittasi upeasti hattutempun. Erän lopulla Vesa teki vielä maalin lisäten oman maalimääränsä hattutempuksi ja Gimmat johti 2. erän jälkeen lukemin 8-1. Torjunnat erässä Vainio 13 ja Kivimäki 9.

Kolmannen erän alkuun Vesa viimeisteli hattutempun ajassa 41:18. Syöttäjinä Mikaela Saukkonen ja Johanna Kemppainen. IFK teki vielä yhden osuman. Ajassa 49:59 Kemppainen iski ylivoimalla loppulukemiksi 10-1. Syöttäjinä Vesa ja Pejzlova. Torjunnat Vainio 6 ja Kivimäki 14. Gimmoille selkeä kolmen pisteen voitto.

Ottelun Kotiketju-pelaajiksi nimettiin Vesa, Liikala, Yrjölä, Locatelli ja Kylliäinen. Ottelun parhaina palkittiin IFK:sta Emilia Vesa ja SuHo:n Raskaan työn raatajana Julia Liikala. Ilveksen parhaana palkittiin Helen Puputti.