LUKKO – HIFK 1 – 6 (0-1, 0-2, 1-3)

Sunnuntaina Gimmat körötteli Eurajoelle jo toistamiseen kuukauden sisään kohtaamaan Lukon joukkueen kotihallissaan. Ensimmäisessä erässä stadilaiset heiluttivat tahtipuikkoa, vaikka maalit jäivätkin vähiin. Ajassa 14:53 Lukolle tuomittiin jäähy, jonka aikana Michaela Pejzlova siirsi Emilia Vesan ja Sanni Vanhasen syötöistä vierasjoukkueen 0-1-johtoon. Erän loppupuolella IFK:lle siunaantui vielä muutama ylivoima, mutta lukemat eivät muuttuneet. Torjunnat Lukko Saara Rintamaa 14 ja HIFK Miia Vainio viisi.

Toisessa erässä Pejzlovan maaliputki sai jatkoa. Ajassa 28:46 hän pääsi ohittamaan Rintamaan Mikaela Saukkosen syötöstä. Noin minuutti maalista, Lukolle tuomittiin jäähy ja IFK hyödynsi tilaisuuden. Ajassa 31:38 Emilia Vesa iski kauden 7. maalinsa ylivoimalla. Syöttäjinä Julia Liikala ja Siiri Yrjölä. Erä päättyy lukemiin 0-3. Torjunnat Rintamaa 19 ja Vainio kolme.

Kolmanteen erään tuli päättäväinen IFK. Ajassa 42:35 Liikala vei stadilaiset 0-4-johtoon Pejzlovan ja Kitulan syötöistä. Athéna Locatelli lisäsi HIFK:n johdon 0-5:een Kitulan ja Liikalan syötöistä ajassa 50:59. Seuraavan maalin iski kotijoukkue, kun Aliisa Toivonen rikkoi Vainion kuparisen; 1-5. Seuraavassa vaihdossa Kitula siirsi Gimmat 1-6-johtoon ja sinetöi samalla ottelun loppulukemat. Syöttäjät Liikala ja Yrjölä. Torjunnat Rintamaa 19 ja Vainio 8. Gimmoille kauden toinen vierasvoitto Eurajoelta ja kuusi pistettä viikonlopun matseista.