Stadin Gimmat matkasivat viikonlopuksi pelireissulle Ouluun ja Kuopioon. Lauantaina vastassa oli harjoitusottelussa Rovaniemellä kohdattu Kärpät. Paljoa ei peli kerennyt vanheta kun kiekko oli ensimmäistä kertaa Kärppä-maalissa. Ajassa 00:18 Kärppien Kati Asikaisen kuparisen rikkoi Julia Liikala, syöttäjinä Sanni Vanhanen ja Athéna Locatelli. Ajassa 01:58 IFK siirtyi 0-2-johtoon Vanhasen maalilla, syöttäjinä Emilia Vesa ja Nelly Andersson. Erän puolivälissä IFK johti jo kolmella maalilla, kun nuorisoketju Eveliina Kitula, Erica Korhonen ja Sara Suhonen värkkäsivät maalin. Tehokaksikko Vesa-Vanhanen oli asialla ajassa 14:01 ja tilanne 0-4. Erän viimeinen maali nähtiin ajassa 18:43 kun Siiri Yrjölä paukutti lukemiksi 0-5 Vanhasen ja Vesan syötöistä. Torjunnat Asikainen 16 ja IFK Miia Vainio 3.

Toiseen erään terästyi Kärpät ja erän ainoan maalin iski Kati Seppänen ajassa 22:15. Torjunnat Asikainen 14 ja Vainio 6.

Kolmannessa erässä nähtiin ottelun ensimmäinen yv-maali, kun Vesa ja Liikala tekivät lukemat 1-6 ja samassa aukesi Gimmojen ketsuppipullo. Vain 6 sekuntia edellisestä niin asialla jälleen IFK ja tällä kertaa maalintekijänä Clara Rozier ja syöttäjänä Johanna Kemppainen. Ajassa 49:17 Vanhanen teki ottelun toisensa Vesan ja Locatellin syötöistä sekä kolmannen, HIFK:n jo 1-9-johtoon vieneen osuman, vielä ajassa 52:39 Vesan ja Liikalan syötöistä. IFK:lle kolme pistettä ja torjunnat Asikainen 15 ja Vainio 6.