KalPa – HIFK 4-3 (1-1, 1-1, 2-1)

Lauantaina rökälevoiton Oulussa napannut HIFK pääsi testaamaan tälle kaudelle vahvistuneen ja uudistuneen KalPa:n joukkueen. Ajassa 09:49 KalPa:n Jenna Hietala ohitti IFK:n maalilla torjuneen Lumi Jääskeläisen ja siirsi kotijoukkueen 1-0-johtoon. IFK tasoitti ajassa 13:00 kun eilen rutkasti tehoja kerännyt kolmikko Sanni Vanhanen, Julia Liikala ja Athéna Locatelli onnistuivat. Näihin numeroihin päättyi erä. Torjunnat KalPa Tiina Ranne 9 ja Jääskeläinen 2.

Toinen erä jatkui KalPa:n mennessä johtoon ajassa 24:49 Hietalan toisella maalilla. Vasta erän lopulla IFK ja tulokashyökkääjä Sara Suhonen teki ensimmäisen maalinsa Naisten Liigassa ja tasoitti pelin lukemiin 2-2. Syöttäjinä Erica Korhonen ja Eveliina Kitula. Lukemat kahden erän jälkeen 2-2. Torjunnat Ranne 13 ja Jääskeläinen 8.

Kolmannessa erässä otettiin naisista mittaa. KalPa ja Elisa Holopainen kaatoi myrkkyä IFK:n pelisuunnitelmiin heti erän alussa ajassa 40:22, ja vei kotijoukkueen 3-2-johtoon. Ajassa 46:29 Jenna Kaila lisäsi kuopiolaisten johdon jo kahteen maaliin, lukemiin 4-2. Ajassa 54:49 Emilia Vesa iski Gimmoille kolmannen maalin Locatellin ja Siiri Yrjölän syötöistä. HIFK sai vielä pyöritystä kuopiolaisten maalille, mutta Ranne kesti. Voitto Kuopioon lukemin 4-3. Torjunnat viimeisessä erässä Ranne 11 ja Jääskeläinen 9.