RoKi – HIFK 1 – 13 (1-7, 0-1, 0-5)

Stadin Gimmat matkusti pohjoiseen viikonlopuksi. Ottelu RoKi:a vastaan Lappi Areenalla alkoi vahvasti ja ensimmäinen maali nähtiin jo 30 sekunnin kohdalla. Emmanuelle Passardin avausmaali siirsi vierasjoukkueen 0-1 johtoon, syöttäjinä Veronica Lorencova ja Julia Liikala. Ajassa 01:20 HIFK pääsee pelaamaan ylivoimalla, kun RoKi jäähyili. Ajassa 02:28 Johanna Kemppainen siirtää HIFK:n ylivoimalla 0-2- johtoon, syöttäjinä Lorencova ja Liikala. Gimmoissa viidettä peliään pelannut Matilda Nilsson iski taululle lukemat 0-3 ajassa 09:10, syöttäjinä Michaela Pejzlova ja Karoliina Rantamäki. Tässä ajassa RoKi vaihtoi maalivahtia, kun Olivia Last korvaa Janika Järvikarin. Ajassa 14:15 RoKi:n Jenna Hietala kaadettiin läpiajossa josta seurasi RoKi:lle rangaistuslaukaus. HIFK:n maalissa Kiia Lahtinen otti rankkarista varman torjunnan. Pian tämän jälkeen Clara Rozierin varma rystyveto vei vierasjoukkueen 0-4-johtoon alivoimalla ajassa 14:54. Gimmojen maali-ilottelu jatkui. Ajassa 17:25 Liikala yllätti Lastin Petra Lamminahon ja Athena Locatellin syötöistä. Seuraavassa vaihdossa RoKi:n Marianne Lassila pääsi kaventamaan luvuiksi 1-5. HIFK:n toinen ylivoimamaali nähtiin ajassa 18:27, kun Locatelli syötti kiekon Siiri Yrjölälle siniviivan tuntumaan. Yrjölän vedosta kiekon ohjasi verkon perille Kemppainen, 1-6. Ensimmäisen erän viimeinen maali nähtiin ajassa 18:42, kun Nilsson ohjasi Pejzlovan syötöstä kiekon maaliin. Lukemat erän jälkeen siis 1-7.
Torjunnat: RoKi Janika Järvikari 12 ja Olivia Last 12, HIFK Lahtinen 2.

Toisen erän alkuun RoKi palautti Järvikarin takaisin maalille. Ajassa 31:04 Liikala syötti vastustajan maalin takaa täysin vapaana olevalle Nenna Mehtoselle, jonka varma veto alakulmaan vei HIFK:n 1-8 johtoon. Näillä lukemilla kolmanteen erään. Torjunnat toisessa erässä: Järvikari 15 ja Lahtinen 4.

Kolmas erä jatkui IFK:n hallinnassa. Ajassa 48:18 tyylikkään ylivoimapyörityksen päätteeksi Liikala upotti kiekon maaliin Rantamäen reboundista ja siirsi vieraat 1-9- johtoon. Vain minuutti tästä ja maalintekovuorossa oli Anni Pere joka yhdessä Mehtosen kanssa rakensi IFK:lle luvut 1-10. Ajassa 51:32 HIFK:n maalisaldo kasvoi jälleen, kun Nilsson ohjasi maalin kulmalta kiekon sisään, syöttäjinä Rantamäki ja Mikaela Saukkonen, 1-11. Seuraava IFK-maali nähtiin ajassa 55:27 kun Pejzlova nousi laidasta ja syötti Lorencovalle, 1-12. Kellon lyödessä aikaan 57:05 naulattiin rovaniemeläisten arkku lopullisesti. Nilsson ohjasi kiekon alakulmaan Pejzovan ja Locatellin syötöistä taidokkaan ylivoimapyörityksen päätteeksi ja pelin lopputulokseksi kirjattiin 1-13 Gimmoille. Torjunnat viimeisessä erässä: RoKi Järvikari 18 ja HIFK Lahtinen 2.