HIFK – Sport 9 – 2 (4-1, 4-1, 1-0)

Stadin Gimmojen joukkue lähti vapautuneena sunnuntain otteluunsa Vaasan Sportia vastaan edellispäivän KalPa-voiton jälkeen.

Maalinteko ottelussa aloitettiin jo toisella minuutilla, kun Krista Parkkonen iski kiekon maaliin Emmanuelle Passardin syötöstä ajassa 01:39. Ajassa 03:33 syntyi toinen osuma, tekijänä hienon harhautuksen ja suoran laukauksen jälkeen Anni Pere, syöttäjänä Siiri Yrjölä. Ottelun kolmas maali syntyi kellon lyödessä 10:42 ja tekijänä Michaela Pejzlova, syöttäjänä Parkkonen. Ykköserään syntyi vielä yksi IFK-maali ajassa 14:45, kun Matilda Nilsson onnistui Pejzlovan ja Olivia Kylliäisen syötöistä, 4-0. Sitten onnistui Sport, kun Susanna Kupari iski kiekon maaliin ajassa 16:06, 4-1. Erän lopulla molemmille tuomittiin yhdet jäähyt, joista syntyneet ylivoimat jäivät molemmilta hyödyntämättä. Maalivahtien torjunnat erässä: IFK Lumi Jääskeläinen 4 ja Sport Oona Mäki 20.

Toisessa erässä Sport käynnisti maalinteon hyödyntämällä IFK:n jäähyn ajassa 24:52. Maalintekijänä Susanna Viitala. Seuraavaksi IFK kuittasi Sportin jäähyn kun 200:nnen ottelunsa Naisten Liigassa pelannut Johanna Kemppainen iski Parkkosen ja Passardin syötöstä lukemat 5-2. Tämän jälkeen IFK maalasi erässä vielä kolmesti; 6-2 Nilsson (Pejzlova), 7-2 Mikaela Saukkonen (Parkkonen, Nilsson) ja 8-2 Julia Liikala (Passard). Torjunnat erässä: Jääskeläinen 2 ja Mäki 20.

Kolmas erä eteni toiselle puolikkaalle kunnes IFK onnistui. Ajassa 50:33 Nilsson teki ottelun kolmannen maalinsa Pejzlovan ja Athena Locatellin syötöistä ja viimeisteli samalla kauden ensimmäisen hattutemppunsa. Nämä lukemat jäivät ottelun lopputulokseksi ja IFK:lle 3pistettä. Maalivahtien torjunnat: Jääskeläinen 5 ja Mäki 16.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin IFK:sta Mikaela Saukkonen ja Sportista Meri Haaranoja.