HIFK – Kiekko-Espoo 2 – 0 (1-0, 0-0, 1-0)

Stadin Gimmat kohtasivat ensimmäisen haasteen ennen kuin kiekko kerkesi tipahtamaan jäähän, tähtihyökkääjä Michaela Pejzlova joutui jäämään sivuun kokoonpanosta aivan viime hetkellä. Gimmoilla kuitenkin löytyy vastuunkannossa ja ratkaisijoissa leveyttä.

Ensimmäisen erän Kiekko-Espoon jäähy kostautui, kun Gimmat pääsivät hyödyntämään ylivoimansa. Athéna Locatelli syötti kiekon maalille, josta se Johanna Kemppaisen kautta tuli Clara Rozierin lapaan. Rozier kauhoi kiekon espoolaisten maaliin.

Peli jatkui fyysisenä ja laidat ryskyivät molemmissa päissä. Kiekko-Espoo sai pelissä monta pyöritystä IFK:n alueelle, mutta kotijoukkue pelasi erittäin uhrautuvasti ja kiekon eteen mentiin surutta.

Viitisen minuuttia ennen täyttä peliaikaa Rozier kuljetti kiekon hyökkäysalueelle, syötti kiekon keskelle, josta Pauliina Salonen täräytti one-timerilla kiekon varmasti maalin perukoille. Siiri Yrjölä myös keräsi syöttöpisteen tähän osumaan.

Kiekko-Espoo jatkoi vyörytystään pelin loppuun saakka, mutta Gimmojen puolustus oli riittävän tehokas ja Miia Vainio maalilla hoiti urakan tyylipuhtaasti loppuun. Sarja tasoissa ja tiistaina lähdetään metsästämään taas voittoa.