Naisten Liigan karsintasarja käynnistyi viikonloppuna Helsingin IFK:n osalta voitokkaasti kun Gimmat voitti molemmat kotipelinsä tehden 11 maalia ja päästäen vain yhden. 

Mestiksessä kaksi kertaa kohdattu ja voitettu Rovaniemen Kiekko saapui lauantaina Malmille karsinta-avaukseen. Tasainen peli ratkesi lopulta IFK:n toisen erän ylivoimamaaliin. Lopputulos niukasti 1-0 ja avauspisteet Stadiin.

Sunnuntaina Gimmat pääsi ensimmäistä kertaa mittaamaan tasoa Liigajoukkuetta vastaan. Rauman Lukko oli edellisenä päivänä voittanut KJT Haukat ja ottelun panoksena oli kolmen pisteen lisäksi karsintasarjan piikkipaikka. IFK ei nöyristellyt Liiga-statusta vaan paukutti komeasti 10 maalia Lukon verkkoon.

– Jännittävä ja vaiherikas viikonloppu takana. Ensimmäisessä karsintapelissä vielä hieman jännitettiin, vaikka vastus oli tuttu. Meille uusi sääntö, hybridikiekko, toi lisävauhtia peliin ja pääsimme pelaamaan myös vähän fyysisempää peliä, mikä sopii meille kun Naisten Liigan kolmen tuomarin järjestelmä oli käytössä. Sunnuntaina oli nähtävissä selkeä tasonnosto koko joukkueelta. Onnistumiset ruokkivat itseluottamusta ja Lukko sai tuta meidän vahvuuden tänään. Sarja on kuitenkin vielä pahasti kesken, joten tämä peli nollataan pian ja aletaan keskittymään viimeiseen kotipeliin, tuumi päävalmentaja Saara Niemi ottelun jälkeen.

Karsintasarja jatkuu tulevana perjantaina kun KJT Haukat Keravalta saapuu Malmille sarjan viimeiseen kotipeliin. Ottelu alkaa perjantaina 1.3. klo 18:05 paikka Malmi 1.

Sunnuntaina joukkue matkustaa vieraspeliin Rovaniemelle.