Helsingin IFK:n naisten edustusjoukkue pelasi viikonloppuna kaksi peliä parin viikon sarjatauon jälkeen. Lauantaina tutustuttiin espoolaiseen mestiskarsintatyyliin, vastustajana EKS, jonka riveissä pelasi liiga-Bluesin ja maajoukkueen kermaa lähes kahden kentällisen verran. Kentällä Gimmoilta nähtiin hyvää pelaamista, vaikka EKS kahden ensimmäisen erän kolmella maalilla hallitsikin tapahtumia kentällä. Kolmanteen erään IFK sai kuitenkin painetta EKSin maalille ja kaksi kavennusmaalia aiheutti pientä paniikkia vastustajan penkillä. Loppuminuuttien jäähyily kuitenkin kostautui ja pisteet jäivät Espooseen luvuin 3-2.

Sunnuntaina Malmin kotikentällä kohdattiin Rockets Loimaalta. Ensimmäisessä pelissä IFK oli voittanut Loimaalla luvuin 7-1. Kotona ensimmäisen erän tasaisen väännön jälkeen voittajasta ei ollut epäselvyyttä, kun punaiset latoivat kiekon yhteensä 13 kertaa Loimaan maaliin. Lopputulos 13-1 ja pisteet Stadiin.

Päävalmentaja Saara Niemen kommentit viikonlopun peleistä:

”Vaikka emme saaneet täyttä pistepottia, olen tyytyväinen joukkueen tekemiseen. Pelillisesti olemme ottaneet askelia eteenpäin, mutta myös joukkueen henkinen kovuus on vahvistunut. Sunnuntaina saimme mukavasti onnistumisia maalien muodossa, joita syntyi tasaisesti kaikille kentällisille eikä kukaan sortunut sooloiluun. Tästä jatkamme taas innolla kohti uutta treeni- ja peliviikkoa.”

Tulevana viikonloppuna Gimmoilla edessä Tour de Bönde; lauantaina pelataan Ruovedellä RuoSkAa vastaan ja sunnuntaina lohkon kärkipelissä Alavudella kohdataan APV.