Helsingin IFK:n kierros Pirkanmaalle ja Etelä-Pohjanmaalle tuotti Gimmoille täydet kuusi pistettä ja vahvisti karsintalohko ykkösen johtoasemaa.

Lauantaina Ruoveden jäähallin PHPOY Areenan 20-vuotissynttäreitä juhlittiin nais- ja tyttökiekon tapahtumilla, Naisten Liiga (Ilves-Kuortane) ja Mestis-karsintapeleillä. IFK oli tyly vieras ja kuittasi puhtaan 7-0-voiton Ruoveden Seurakunnan Atleettien (RuoSkAn) kustannuksella.

Sunnuntaina sarjan kärkimatsissa Alavudella kotijoukkue APV lähti haastamaan Gimmoja ja jahtaamaan sarjan piikkipaikkaa. Ensimmäisestä erästä lähtien IFK näytti kuitenkin tylysti, että pisteet lähtevät Stadiin. Kaksi maalia ensimmäiseen erään ja Alavuden Peli-Veikkojen pelihuumori oli syöty. Lopputulos selvä 0-7.

Ensi viikonloppuna huilataan ja seuraava peli on lauantaina 3.11. Paneliassa paikallista Raikasta vastaan.

– Olemme syksyn ajan puhuneet siitä, kuinka meidän pitää pystyä viikko viikolta nostamaan pelaamisen tasoa. Toistaiseksi olemme pysyneet suunnitelmassa. Ensimmäinen koko viikonlopun kestänyt vieraspelikiertue todisti myös joukkueen vahvan koheesion, kertoi päävalmentaja Saara Niemi.

Kummassakaan otteluissa emme antaneet vastustajille mahdollisuuksia. Puolustimme tiiviisti, maalivahtien Milan ja Sannin toimiessa viimeisenä lukkona, mutta ennen kaikkea hyökkääminen oli laadukasta. Teimme maaleja monipuolisesti niin suorista hyökkäyksistä kuin päätypelin kautta. Ensi viikolla jatkamme poikia vastaan harjoitusottelun merkeissä, kun sarjasta on jälleen taukoa.