K-Espoo – HIFK 6 – 0 (2-0, 2-0, 2-0)

Naisten Liigan syyskauden tiivis pelitahti jatkui Gimmojen osalta vierasottelulla Espoossa. Joukkue lähti otteluun selkeästi aikaisempiin paikallisotteluihin nähden altavastaajana, puuttuihan stadilaisilta vakiokokoonpanosta reilun kahden kentällisen verran pelaajia. Akatemiasta otteluun nostettiin tälle illalle reilun kentällisen verran pelaajia.

Maalinteon ottelussa aloitti Kiekko-Espoo, joka osui ajassa 05:10 Julia Schalinin maalilla. Ajassa 08:15 IFK sai jäähyn, josta espoolaisten Tinja-Mariia Haukijärvi rankaisi, 2-0. Erä päättyi näihin lukemiin. Torjunnat K-Espoo Tiia Pajarinen 11 ja HIFK Miia Vainio 17.

Toisessa erässä Kiekko-Espoo pelasi vapautuneesti ja hyödynsi Gimmoille tuomitun jäähyn jälleen ajassa 24:50. Maalintekijänä Bianca Kanerva. Seuraavista IFK-jäähyistä selvittiin ilman takaiskuja, mutta ajassa 38:35 Reetta Valkjärvi teki lukemiksi 4-0. Torjunnat erässä Pajarinen 11 ja Vainio 22.

Kolmannessa erässä maalintekoa jatkoi Espoo ajassa 46:17 Emmi Rakkolaisen toimesta. Tämän jälkeen Espoo sai kaksi ja IFK vielä kolme jäähyä, joista kumpikaan ei onnistunut. 18 sekuntia ennen pelin päättymistä Rakkolaiselle kimposi kiekko suoraan lapaan maalinedustalle josta hän teki Espoolle 6-0-voittolukemat. Torjunnat erässä Pajarinen 2 ja Vainio 15. Kolme pistettä Espooseen.

HIFK:n valmentajista Martin Andler paketoi matsin. – Meiltä hyvä taistelu. Akatemiasta oli seitsemän pelaajaa, jotka saivat hyviä kokemuksia Naisten Liigan kärkikamppailusta. Espoo oli tänään tehokas ylivoimalla ja vahva maalinedustalla.