Ilves – HIFK 2 – 4 (0-2, 1-2, 1-0)

Tänään Stadin Gimmat matkustivat Tampereen Ilveksen vieraaksi Tesomalle. Ottelu alkoi Ilveksen jäähyllä, josta Gimmat eivät vielä onnistuneet. Ajassa 07:33 paluun kaukaloon tehnyt puolustaja Siiri Yrjölä niittasi kiekon verkon perukoille ohi Ilveksen maali vartioineen Melisa Mörösen; 0-1. Syöttäjiksi merkittiin Eveliina Kitula ja Clara Rozier. Vajaa kaksi minuuttia tästä ja Rozier lisäsi IFK:n johtoa. Ajassa 09:10 syntyneen maalin syöttäjiksi merkittiin Mikaela Saukkonen ja Johanna Kemppainen. Tämän jälkeen IFK selvitti kaksi jäähyä. Erä päättyy lukemiin 0-2. Torjunnat Mörönen 7 ja HIFK Kiia Lahtinen 5.

Toisen erän toisella minuutilla IFK sai jäähyn mutta Ilves ei onnistunut. IFK kuitenkin onnistui ajassa 24:30 Nellie Karlberg vei Gimmat 0-3-johtoon. Syöttäjinä maalissa Anni Pere ja Sara Kuuluvainen. Ottelun puolivälin jälkeen IFK:n puolustaja Athéna Locatelli sai 2 + 10minuutin jäähyn. Ilves onnistui puolen minuutin yrityksen jälkeen Elli Suorannan toimesta, tilanne 1-3. Vajaa pari minuuttia maalista ja Ilvekselle tuomittiin jäähy. Ensimmäisessä erässä jo maaliverkkoja pöllytellyt Rozier nosti IFK:n upealla ylänurkkalaukauksella 1-4-johtoon, joka jäi tilanteeksi kahden erän jälkeen. Syöttäjät Yrjölä ja Saukkonen. Torjunnat Mörönen 10 ja Lahtinen 13.

Kolmas erä alkoi Ilveksen maalilla. Vain 12 sekuntia erän alkamisesta syntynyt maali oli Anniina Kaitalan käsialaa. Ajassa 53:00 IFK sai jäähyn, josta Ilves ei onnistunut kaventamaan. Ajassa 57:30 Ilves-valmennus Marjo Voutilaisen johdolla otti Mörösen pois maaliltaan. Tämä ei tuottanut lisäosumia ja HIFK:n maalissa Lahtinen torjui IFK:n takaisin voittojen tielle. Gimmoille kotiin vietäväksi kolme pistettä. Seuraava matsi pelataan huomenna klo 15:00 Pirkkolassa kun vastaan asettuu Lukko Raumalta.