Team Kuortane – HIFK 3 – 5 (0-1, 1-1, 2-3)

Viikonlopun vieraskiertue aloitettiin Kuortaneelta, josta napattiin kaikki kolme jaossa ollutta pinnaa himaan. Ottelun kaksi ensimmäistä erää pelattiin vahvassa HIFK:n paineistuksessa ja Kuortaneen kovasta yrityksestä ja viimeisen erän puristuksesta huolimatta, kotijoukkue pidettiin takaa-ajoasemissa koko ottelun ajan.

Ensimmäinen erä alkoi HIFK:n salama-aloituksella, kun Julia Liikala pääsi Emmanuelle Passardin syötöstä nousemaan Kuortaneen puolustusalueelle, tarkka syöttö Matilda Nilssonille, jonka tyylikkäät harhautukset veivät vieraat 0-1-johtoon ajassa 00:36.

Toisessa erässä, ajassa 26:56 tehtiin Gimmojen toinen maali, kun Athéna Locatelli syötti koko kentän poikki kulmasta kulmaan Passardille, josta ”Manue” harhautti itsensä maalille ja laittoi kiekon ylänurkkaan. Ajassa 33:30 Kuortane pääsi kaventamaan ottelun lukemiin 1-2 Peppi-Pauliina Virtasen maalilla.

Kolmas erä aloitettiin hyvällä jalalla ja HIFK:n kolmas maali nähtiin ajassa 42:28, kun kovan karvauspelin tuloksena Henni Virtasen niitti uppoaa Kyrkön selän taakse. Pari minuuttia tästä pääsi Kuortane kaventamaan Sofianna Sundelinin rankkarilla. Ajassa 48:20 syntyi HIFK:n neljäs maali, kun Nilsson onnistui jälleen, syöttäjinä Liikala ja Passard. Viimeisen erän lopulla Kuortane otti aikalisän, Kyrkön pois maalilta ja pääsi kaventamaan, kun Sundelin onnistui toistamiseen. Vielä aivan erän loppuun nähtiin Gimmojen viides maali, kun Nilsson teki kypärätempun ja ottelun kolmannen maalinsa ylivoimalla Karoliina Rantamäen ja Clara Rozierin syötöistä. Gimmoille täydet kolme pinnaa Kuortaneelta.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Kuortaneen Peppi-Pauliina Virtanen ja HIFK:n Matilda Nilsson.

Maalivahtien torjunnat:
Kuortane Emilia Kyrkkö 12 + 17 + 11 = 40 (Poissa maalilta: 57:23 – 58:11, 58:37 – 58:56)