ILVES – IFK 0 – 2 (0-1, 0-0, 0-1)

Gimmat matkasivat Naisten Liigan avausottelussaan Ilveksen vieraiksi Tampereelle. Joukkueen missiona oli saada aikaan onnistunut kauden avausmatsi. IFK:n uusi ykkösketju Karoliina RantamäkiMichaela PejzlovaMatilda Nilsson osoitti vaarallisuutensa jo ensimmäisen erän aikana, kun ajassa 12:00 Nilsson heläytti kiekon upeasti yläpesään Anni Keisalan selän taakse, 0-1. Syöttäjänä osumassa Pejzlova.

Ottelun toinen erä pelattiin maaleitta ja ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi IFK:n saama jäähy.

Kolmannessa erässä Ilves haki vimmatusti tasoitusta, ja otti ajassa 59:25 Keisalan pois maaliltaan. Ajassa 59:57 IFK:n puolustaja Athéna Locatelli irtosi aloitustilanteessa Ilveksen puolustajilta ja sinetöi tyhjään maaliin IFK:n kolmen pisteen voiton.

Ilves Anni Keisala 15 + 15 + 20 = 50 (pois 59:25-59:48)
HIFK Iina Kuusela 2 + 6 + 3 = 11

IFK:n seuraava ottelu on ensi sunnnuntaina Hämeenlinnassa HPK:ta vastaan klo 14:00 alkaen.