HPK – IFK 0 – 11 (0-3, 0-4, 0-4)

Naisten Liigan alkusarjan toisessa ottelussaan Stadin Gimmat matkasivat Hämeenlinnaan. Vierasjoukkue piti tahtipuikkoa käsissään heti alkuminuuteilta lähtien. Ensimmäisen erän maalit: 00:41 Clara Rozier 0-1, 02:25 Matilda Nilsson YV 0-2 ja 19:07 Krista Parkkonen YV. HPK:n maalissa Tea Koljonen torjui erässä 25 kertaa, IFK:n maalissa Iina Kuusela 7.

Ottelun toisessa erässä IFK pääsi maalien makuun erän seitsemännellä minuutilla kun Michaela Pejzlova teki lukemat 0-4. Erän muut maalit: 35:29 Pejzlova YV 0-5, 37:27 Nilsson 0-6, 38:42 Julia Liikalan kauden avausmaali IFK:ssa ja lukemat 0-7. Torjunnat erässä: Koljonen 30, Kuusela 4.

Ottelun kolmanteen erään HPK vaihtoi maalivahtia ja luukulle luisteli Netta-Sisko Lahtinen. IFK jatkoi tylynä vieraana ja ajassa 44:40 Emmanuelle Passard teki kauden avausmaalinsa lukemiin 0-8. Muut maalit erässä: 46:05 Parkkonen, 50:14 Passard ja ajassa 59:52 Pejzlova sinetöi hattutempun. IFK:lle voitto lukemin 0-11. Maalivahtien torjunnat kolmannessa erässä Lahtinen 27 ja Kuusela 2.