HIFK – KIEKKO-ESPOO 4 – 1 (1-1, 1-0, 2-0)

Naisten Liigan neljännessä finaalissa elettiin taas tulos tai ulos-hengessä. HIFK haki ottelusarjaan tasoitusta ja Kiekko-Espoo ratkaisua kohti Ottelua oli saapunut katsomaan 483 katsojaa, mikä on Gimmojen kauden ennätysyleisö. HIFK aloitti ottelun hanakasti kiekkoa halliten, ja ajassa 06:00 ensimmäinen espoolaisjäähy näki päivänvalon. Tästä Gimmat eivät vielä saa maalia aikaiseksi. Reilu viisi minuuttia Espoon jäähystä kun IFK joutuu istunnolle. Espoo on tyly ja tekee ylivoimalla ottelun avausmaalin Tea Villilän toimesta. HIFK rakenteli paikkoja Espoon maalille tämän tästä. Ajassa 15:48 Espoolle tuomittiin jäähy, mutta tämä ei vielä tuo stadilaisille avausmaalia. IFK:n avausmaali näki päivänvalon tärkeässä kohdassa, kun ajassa 18:57 Matilda Nilsson iski pelin tasoihin, 1-1. Nämä lukemat jäivät voimaan erän loputtua. Torjunnat HIFK Iina Kuusela 5 ja Kiekko-Espoo Tiia Pajarinen 11.

Toinen erä alkoi Gimmojen kannalta hienosti, kun ajassa 20:25 Julia Liikala iski kiekon maaliin Michaela Pejzlovan oivaltavasta syötöstä, 2-1. Tämän jälkeen erää edetään vuorotellen jäähyillen. Ajassa 28:35 IFK sai pidemmän rangaistuksen ja onnistui puolustamaan uhrautuvasti ja pitämään alivoimaisenakin maalinsa puhtaana. Tilanne erän jälkeen 2-1. Torjunnat Kuusela 12  ja Pajarinen 10.

Ottelun kolmannessa erässä jännitys oli myös katsomossa käsin kosketeltavaa. Gimmat olivat kuitenkin päättäneet että haluavat jatkaa ottelusarjaa. Ajassa 47:40 Pejzlova onnistui upealla vedolla yläkulmaan, syöttäjinä Liikala ja Rantamäki. IFK:n maalin jälkeen Espoo istui kaksi jäähyä ja joutui puolustuskannalle. Ajassa 57:12 Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen otti aikalisän ja Pajarisen pois maaliltaan. Tämä uhkapeli ei onnistunut vaan viimeisen maalin teki HIFK. Tekijänä Pejzlova ja syöttäjänä Liikala, 4-1. Torjunnat Kuusela 12 ja Pajarinen 7. HIFK tasoitti finaalisarjan lukemiin 2-2 ja ottelusarjan viimeinen, ratkaiseva ottelu pelataan sunnuntaina Espoossa.