Tulevana lauantaina on kirkkonummilaisilla tiedossa ainutlaatuinen nais- ja tyttökiekon tapahtumapäivä.

HIFK – KALPA
KLO 15:20 VARUBODEN AREENA

Naisten Liigan runkosarjan pisteistä pelataan ensimmäistä kertaa liigan historiassa Kirkkonummen Varuboden Areenalla. Tälle kaudelle Liigaan noussut Helsingin IFK vie kotiottelunsa sateenvarjoseuransa Kirkkonummen Salamoiden kotihalliin.

”Ottelu on osa yhteistyötämme Kirkkonummen suuntaan ja alku pienimuotoiselle kiertueelle, jonka teemme tällä kaudella muutamien sateenvarjoseurojemme kotihalleihin. Olemme tehneet Salamoiden kanssa yhteistyötä jo useampia vuosia ja organisaatiossamme pelaakin useita Salamat-kasvatteja”, Stadin Gimmojen joukkueenjohtaja ja ottelutapahtumista vastaava Johanna Sandqvist kertoo.

Ottelua ennen on paikallisilla tytöillä ja naisilla mahdollisuus osallistua maksuttomaan kiekkotapahtumaan kokeilemaan lajia. Tyttökiekkotapahtuma alkaa klo 14:00 ja paikalle kannattaa saapua vähintään puolta tuntia ennen.

”Mukaan tarvitsee luistimet, kypärän, mailan ja hanskat. Jäälle saamme vierailijoita molemmista joukkueista, kun Gimmojen pelaajista Mia Heikuri ja Emmi Juusela sekä KalPa:n kirkkonummilähtöinen maajoukkuepelaaja Matilda Nilsson ovat luvanneet pyörähtää jäällä ennen ottelua. Lisäksi ottelussa tullaan suorittamaan avauskiekon pudotus ison maailman tapaan ja laulamaan Maamme-laulu, joten hieno kiekkotapahtuma on tulossa”, Sandqvist kertoo.

LIPUT: 8€ / 5€ (opiskelijat, eläkeläiset ja lapset yli 7v.)
Salamat-pelipaidassa, IFK Jrs. jäsenkortilla ja Liigan kausikortilla vapaa pääsy.

Tapahtumassa myydään Stadin Gimmat-kausikortteja ja fanituotteita. Maksuvälineenä käteinen tai korttimaksu.