KARJAAN JÄÄHALLISSA PELATTU HARJOITUSOTTELU PÄÄTTYI GIMMOJEN NIUKKAAN VOITTOON

IFK – TPS 5 – 4 (1-1 , 3-2 , 1-1)

Parisataapäinen yleisö pääsi Karjaan Aktia Areenalla seuraamaan vauhdikasta naiskiekkoa Suomen huipulta, kun kotijoukkueena ottelussa toiminut IFK ja Turun ylpeys Palloseura pelasivat vastakkain Naisten Liigan harjoitusottelussa. Ottelu alkoi IFK:n kannalta erinomaisesti, kun vajaan minuutin pelin jälkeen kiekko oli jo TPS:n maalissa. Maalintekijänä Henni Virtanen, syöttäjänä Anni Pere. TPS tasoitti ottelun ajassa 13:45 Uche Udehin ylivoimamaalilla, 1-1. Ensimmäisen erän torjunnat: IFK Iina Kuusela 12 ja TPS Neea Pohjamo 16.

Toisen erän tahtipuikko oli vahvasti IFK:n hyppysissä. Ajassa 23:53 turkulaisten maaliverkkoa heilutti vasta toisen ottelunsa IFK:n Liigajoukkueessa pelannut oululaislähtöinen Veera Huotari, 2-1. Pari minuuttia tästä ja TPS tuli jälleen tasoihin Sanni Grönroosin maalilla. 11 sekuntia tasoituksesta IFK nousi jälleen johtoon Henni Virtasen illan toisella maalilla, 3-2. Sitten totuttu kaava rikkoontui, kun IFK onnistui jälleen tasavajaalla ajassa 29:09. Miressa Mäkelä maalasi, Johanna Kemppainen ja Anni Hietaharju syöttivät; 4-2. TPS:lla ei monta paikkaa erässä ollut, mutta ne käytettiin hyvin hyödyksi. Ajassa 35:52 Pihla Hämeenniemi kavensi lukemiksi 4-3, ja näissä numeroissa mentiin erätauolle. Torjunnat IFK:n Kuusela 3 ja TPS:n Pohjamo 21.

Ottelun kolmannessa erässä IFK osoitti haluavansa voiton ottelusta. Ajassa 44:24 TPS:n Elina Heikkinen tasoitti ottelun lukemiin 4-4. IFK ei kuitenkaan antanut tuumaakaan periksi, ja ajassa 52:52 joukkueen kapteenina ottelussa toiminut ykkösketjun sentteri Johanna Kemppainen näytti esimerkkiä ja iski kiekon Pohjamon taakse, 5-4. Syöttäjinä maalissa ketjukaverit Mäkelä ja Fanny Jalonen. Torjunnat Kuusela 5 ja Pohjamo 16.

Jäähyminuutit ottelussa IFK 2 x 2min, TPS 5 x 2min.