IFK – Ilves 5 – 2 (0 – 1, 1 – 0, 3 – 1)

Naisten Liigan avausviikonlopun toinen matsi stadilaisten osalta pelattiin Ilvestä vastaan.
Ottelun ensimmäisessä erässä joukkueet tunnustelivat toistensa pelityylejä ja tilanteita syntyi puolin sekä toisin. Maalinteossa onnistui ensin Ilves, joka karkasi ylivoimahyökkäykseen, jonka päätteeksi Johanna Siiraveivasi kiekon ohi Gimmojen maalilla torjuneen Kiia Lahtisen ajassa 08:59. HIFK:n paras tilanne erässä siunaantui Clara Rozierille, joka sai Karoliina Rantamäen namupassin maalinkulmalle, mutta Ilveksen maalilla torjunut Melisa Mörönen torjui. Erän lukemiksi jäi Ilveksen 0-1-johto. Torjunnat Lahtinen 7 ja Mörönen 9.

Toisessa erässä HIFK onnistu1 tasoittamaan ottelun ajassa 22:53. Maalintekijänä Johanna Kemppainen, syöttäjinä Rozier ja Mikaela Saukkonen. Maali jäi erän ainokaiseksi ja jännittävistä 1-1-asetelmista jatkettiin kolmanteen erään. Torjunnat Lahtinen 6 ja Mörönen 12.

Kolmannessa erässä Akatemiasta Liigaan nostettu Erica Korhonen pisti kiekon taitavasti verkkoon ja HIFK:n johtoon erän toisella minuutilla. Maalin syöttäjiksi merkittiin Satu-Maaria Vihervuori ja Anni Pere. Muutama minuutti myöhemmin, ajassa 44:29 Pere kasvattaa HIFK:n johdon 3-1:een. Ilves ei kuitenkaan luovuta, ja kuittaa Anniina Kaitalan taistelumaalilla lukemiksi 3-2. Ajassa 56:59 Sanni Vanhanen nostaa Gimmat 4-2-johtoon ketjukaveri Michaela Pejzlovan ja Saukkosen syötöistä. Vanhasen maalin jälkeen Ilves ottaa aikalisän ja vetää Mörösen pois maaliltaan ajassa 57:44. Kavennusmaalieja ei synny, ja Pejzlova laittaa tyhjään Ilves-maaliin kiekon ottelun viimeisellä sekunnilla. Torjunnat Lahtinen 10 ja Mörönen 10. HIFK:lle 5-2 voitto ja kausi käynnistetty kuuden pisteen viikonlopulla. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin HIFK:n Mikaela Saukkonen.