TPS – IFK  2 – 6 (0-5, 0-0, 2-1)

Naisten Liiga käynnistyi Hämeenlinnassa avausturnauksessa. HIFK käynnisti kauden ottelulla TPS:aa vastaan.

Ottelu alkoi TPS:n hienoisella painostuksella. IFK oli kuitenkin se, joka pääsi ensimmäisenä tulostaululle. Ajassa 03:16 Tsekkien joukkueessa historiallisen MM-pronssin edellisellä viikolla voittanut Michaela Pejzlova sijoitti kiekon ylänurkkaan Clara Rozierin ja 19. sarjakautensa naisten pääsarjassa aloittaneen Karoliina Rantamäen syötöistä; 0-1. Kun taululla seisoi 10:02, kiekko löysi tiensä toistamiseen TPS:n maaliin. Maalintekijänä Rozier ja syöttäjänä Sanni Vanhanen, jolle ottelu oli ensimmäinen HIFK:n paidassa virallisessa sarjaottelussa. Vain reilu pari minuuttia edellisestä, ajassa 12:29 IFK osui uudelleen. Maalintekijänä puolustajan paikalta Athéna Locatelli, syöttäjinä Pejzlova ja Eveliina Kitula, joka nousi tälle kaudelle Gimmojen joukkueeseen HIFK:n Akatemiasta. Maalin jälkeen TPS vaihtoi maalivahtia, Mila Houni teki tilaa Tea Koljoselle. Tämä ei kuitenkaan tehnyt muutosta turkulaisten kurssiin, vaan ajassa 13:46 Rozier maalasi toistamiseen, syöttäjinä Rantamäki ja Johanna Kemppainen. Vain 7 sekuntia edellisen maalin jälkeen Gimmoihin Akatemiasta nostettu nuori puolustaja Ilona Palin lähti nostamaan hyökkäystä ja vei hyökkäyksen loppuun; 0-5. Syöttäjäksi merkittiin aloitusvoiton hoitanut Pejzlova. Maali oli Ilonan ensimmäinen Naisten Liigassa. Erä päättyi näihin numeroihin. Torjunnat TPS Houni & Koljonen 4 ja HIFK Lahtinen 6.

Toisessa erässä peli tasoittui ja ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi TPS:n kaksiminuuttinen. Torjunnat erässä TPS Koljonen 9 ja HIFK Lahtinen 3.

Ottelun kolmannen erän alku naulasi ottelun lopullisesti. Ajassa 44:11 Mikaela Saukkonen nosti HIFK:n johdon lukemiin 0-6. TPS ei kuitenkaan vielä luovuttanut, ja minuutti myöhemmin TPS kavensi lukemiksi 1-6 Ellie Wallacen toimesta. Ajassa 57:40 Pauliina Salosen mailasta syntyi vielä toinen maali turkulaisille ja loppulukemiksi jäi 2-6 voitto Stadiin. Torjunnat TPS Koljonen 6 ja HIFK Lahtinen 3.