Ilves – HIFK 0 – 3 (0-1, 0-0, 0-2)

Gimmat matkasi tänään Tampereelle Ilveksen vieraaksi. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat toissa viikonloppuna sarjan avaustapahtumassa, jolloin HIFK nappasi voiton lukemin 5-2. Tänään Tesomalla IFK heilutteli tahtipuikkoa ja heti ensimmäisen erän viidennellä minuutilla helähti yläpellissä; 0-1. Maalintekijänä ajassa 05:02 Siiri Yrjölä Eveliina Kitulan ja Sanni Vanhasen syötöistä. Maali oli Yrjölän kauden ensimmäinen. Erän puolivälissä IFK sai yhden ylivoiman, muttei onnistunut maalinteossa. Lukemat 0-1 jäivät voimaan toiseen erään siirryttäessä. Torjunnat Ilves Juuli Kivimäki 13 ja HIFK Kiia Lahtinen 6.

Toinen erä meni HIFK:n jäähyjen merkeissä. Neljä kaksiminuuttista antoi mahdollisuuden harjoitella alivoimaa, joka onnistuikin mallikkaasti kun Ilves ei päässyt maalintekoon. Torjunnat erässä Kivimäki 11 ja Lahtinen 7.

Kolmas erä alkoi HIFK:n onnistumisella. Ajassa 51:13 Michaela Pejzlova teki yhden kauden hienoimmista Naisten Liiga-maaleista tähän saakka upealla yksilösuorituksella. Kiekko haltuun siniviivan tuntumassa, pyörähdys ympäri ja vastustajan ohitus, toinen harhautus ja eteneminen kohti Ilveksen maalia, kiekko yläpesään; 0-2. Kaksi minuuttia myöhemmin Ilves otti jäähyn ja ajassa 53:43 Emilia Vesa kiskaisi kiekon maaliin omasta ribaristaan ja Vanhasen syötöstä, 0-3. Tämä jäi ottelun viimeiseksi tilastomerkinnäksi ja Gimmoille Tampereelta kolme pistettä. Torjunnat viimeisessä erässä Kivimäki 13 ja Lahtinen 8. Lahtiselle upeasti nollapeli.