Stadin Gimmojen joukkue on valmistautunut alkavaan kauteen jäällä elokuun alusta alkaen. Joukkueen vt. päävalmentajana on elokuun lopun ajan toiminut Martin Andler. Päävalmentaja Saara Niemi on parhaillaan valmentamassa Naisleijonia MM-kisoissa.

Andler analysoi harjoituspelejä seuraavasti:

– Pelasimme yhteensä viisi harjoitusottelua valmistavan kauden aikana. Lähdimme elokuun toisella viikolla Rovaniemeen turnaukseen, jossa kohtasimme RoKi:n, Kärpät ja Ruotsin mestarin Luulajan. Käteen jäi selkeät voitot RoKi:sta (0-6) ja Kärpistä (7-0) sekä tappio Luulajaa (0-4) vastaan. Matka oli hyvä ryhmäytymistä ajatellen, ja uudet vahvistuksemme pääsivät hyvin ryhmäämme ja peliimme kiinni. Rovaniemen jälkeen seuraavana viikonloppuna kohtasimme Pirkkolassa HIFK:n U16 poikien Akatemian, jota vastaan tuli niukka tappio lukemin 2-4. Viimeisessä harjoitusottelussa kohtasimme TPS:n viime lauantaina Raaseporissa. Tuosta ottelusta otimme tiukan 4-2-voiton hyvällä maalivahtipelillä ja tehokkaalla maalinteolla. Kovasti odotamme jo kauden alkua, ja että pääsemme koko joukkueen voimin pelaamaan, Andler päättää.

Naisten Liiga käynnistyy lauantaina 10.9. jolloin Hämeenlinnassa pelattava kauden avausturnaus avaa liigakauden. HIFK:n ja TPS:n välinen ottelu käynnistyy klo 11:00 ja avaa samalla myös turnauspelit. Sunnuntaina 11.9. HIFK kohtaa klo 16:00 Hämeenlinnassa Ilveksen. Ensimmäinen ”oikea” kotimatsi Gimmoilla on lauantaina 17.9. jolloin vastassa Pirkkolassa klo 13:30 pelattavassa ottelussa on HPK.