GIMMAT PISTI SARJAKOLMOSEN TIUKOILLE RAKSILASSA

Kärpät – IFK

2 – 1 (0-0 , 0-0 , 1-1 , 1-0)

Stadin Gimmojen pohjoisen kiertueen toinen ottelu pelattiin sunnuntaina Oulussa Raksilassa. Lauantaina tiukan kamppailun Kuopiossa hävinnyt Gimmojen lauma osoitti olevansa valmis pelaamaan naisten Liigan pisteistä heti sunnuntaina uudestaan. Ottelun kaksi ensimmäistä erää edettiin tuloksetta, eikä kummassakaan päässä maalivahdeilla ollut suurta hellettä. Torjunnat kahden erän jälkeen Kärpät Susanna Airaksinen 12 ja IFK Sanni Ahola 13.

Ottelun kolmannessa erässä IFK:n jäähyillessä Kärppien Jonna Yli-Mäenpää teki kotijoukkueen avausmaalin Aholan taakse. Reilu kolme minuuttia edellisestä ja Gimmojen Fanny Jalonen kiskaisi pelin tasoihin: 1 – 1. Videotarkistuksen jälkeen osuma hyväksyttiin ja syöttöpisteet saivat Johanna Kemppainen ja Krista Parkkonen. Erän lopulla ei enää osumia nähty ja ottelu eteni jatkoajalle.

Jatkoerässä Kärppien Yli-Mäenpää ohjasi kiekon vastustamattomasti ohi Aholan ja ratkaisi kaksi pistettä kotijoukkueelle. Gimmojen parhaana ottelussa palkittiin Jalonen.

”Kaksi tyylikästä joukkuetta pelasivat tiukan pelin, jossa kotijoukkue veti pidemmän korren. Harmi, sillä meillä oli myös omat paikkamme ratkaista peli jo varsinaisella peliajalla, mutta ei vain saatu maaleja. Yksi piste ei ainakaan lyhentänyt kotimatkaa”, Jalonen summasi.

Pistenaiset:
Fanny Jalonen 1 + 0
Krista Parkkonen 0 + 1
Johanna Kemppainen 0 + 1

Kärpät Susanna Airaksinen 6 + 6 + 10 + 0 = 22
HIFK Sanni Ahola 8 + 5 + 12 + 0 = 25

STADIN GIMMOJEN SEURAAVA KOTIOTTELU PELATAAN ENSI LAUANTAINA 26.10. ILVESTÄ VASTAAN MALMILLA KLO 15:30. OTTELUSSA TEHDÄÄN HYVÄÄ ROOSA NAUHA-KAMPANJALLE, SEURAA SIVUJAMME –  TERVETULOA!