HIFK – Ilves   3 – 1   (0-0, 2-0, 1-1)

Lauantaina Gimmojen vieraaksi Pirkkolaan saapui Tampereen Ilves. Tasainen ottelu ratkaistiin tällä kertaa erikoistilanteissa.

Matsi löytyy kokonaisuudessaan pelaajahaastatteluineen Gimmojen YouTube-kanavalta.

Tasaisen ottelun avausmaalia saatiin odottaa aina toisen erän puolivälin kieppeille asti, kun ajassa 28:38 Gimmat siirtyvät 1-0-johtoon Karoliina Rantamäen ylivoimamaalilla, syöttäjinä Matilda Nilsson ja Anni Hietaharju. Pari minuuttia tästä Gimmoille toinen maali Ilveksen siirretyn rangaistuksen aikana, 2-0 lukemat viimeisteli Clara Rozier, Athena Locatellin ja Michaela Pejzlovan syötöistä. Näillä lukemilla siirryttiin kolmanteen erään.

Viimeisessä erässä, ajassa 49:58 Ilves otti aikalisän ja ajassa 58:26 Keisalan ulos maalista. Ilves onnistui kaventamaan kuudella kenttäpelaajalla, kun Anniina Kaitala maalasi ottelulukemiksi 2-1. Ilves haki tasoitusta aina viimeiselle minuutille asti ja otti jälleen Keisalan ulos maalilta, ajassa 59:07 Rantamäki laittoi kuitenkin kiekon tyhjiin ja sinetöi ottelun loppulukemiksi 3-1.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin HIFK:n Clara Rozier ja Ilveksen Anni Keisala. Tsemppareiksi valittiin HIFK:n Anni Hietaharju ja Ilveksen Anniina Kaitala.

Michaela Pejzlova: 0 + 1 = 1

Alkusarjan viimeinen kotiottelu pelataan perjantaina 10.12. klo 19:00 poikkeuksellisesti Kirkkonummella, Varuboden Areenalla, kun vastaan asettuu Kiekko-Espoo. Liput ennakkoon Ticketmasterista. Ottelu on katsottavissa myös livestriiminä Gimmojen YouTube-kanavalta.

HUOM! Stadin Gimmojen kotiotteluissa vaaditaan yleisöltä koronapassi. Lisätietoja koronapassista löytyy täältä.