HIFK – Kiekko-Espoo   1 – 3   (1-1, 0-1, 0-1)

Lauantaina taisteltiin paikallisesti kärkikaksikon ottaessa mittaa toisistaan, kun Stadin Gimmat kohtasivat Kiekko-Espoon. Erinomaisen viihdyttävää lätkää, vaikka naapuri oli tällä kertaa parempi ja pisteet vietiin Espooseen.

Ottelu alkoi sähäkästi Kiekko-Espoon aloitusvoitolla ja ajassa 00:19 Tinja-Mariia Haukijärvi siirsi vieraat 0-1-johtoon. Aloituksen jälkeen asetelmat olivat tasaväkisemmät ja molemmat joukkueet saivat rakennettua hyviä tilanteita. Erän lopulla, ajassa 19:50 HIFK sai avausmaalinsa, kun Mikaela Saukkosen syöttö tavoitti Michaela Pejzlovan, joka kamppaili kiekon Matilda Nilssonille, jonka varma veto ylänurkkaan tasoitti ottelulukemat 1-1.

Toisen erän alkupuolella, ajassa 24:43 Kiekko-Espoo pääsi niskanpäälle ja Emilia Vesa siirsi vieraat 1-2-johtoon. Toisessa erässä ei enempää maaleja nähty molemminpuolisesta kovasta kamppailusta ja intensiivisestä pelistä huolimatta.

Tasaväkisessä viimeisessä erässä Gimmat hakevat tasoitusta. Molemmilta joukkueilta nähtiin vaarallisia tilanteita muuta ajassa 56:08 vieraat vetävät pidemmän korren, kun Elisa Holopaisen osuma siirsi Espoon 1-3-johtoon. Gimmat taistelivat loppuun asti mutta naapurin luistin oli liukkaampi, täydet pinnat Espooseen otteluvoitolla 1-3.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Kiekko-Espoon Kiira Yrjänen ja HIFK:n Iina Kuusela. Tsemppareina palkittiin Kiekko-Espoon Julia Schalin ja HIFK:n Ilona Palin.

Maalivahtien torjunnat:
HIFK Iina Kuusela 12 + 11 + 15 = 38
Kiekko-Espoo Tiia Pajarinne 6 + 5 + 13 = 24

Pisteet:
Matilda Nilsson: 1 + 0 = 1
Michaela Pejzlova: 0 + 1 = 1
Mikaela Saukkonen: 0 + 1 = 1

Ottelun tilastot

Seuraavat matsit skulataan jälleen himassa, kun perjantaina 3.12. Pirkkolaan saapuu HPK ja lauantaina 4.12. Ilves. Liput Ticketmasterista tai ovelta.