NAISTEN LIIGAN VUODEN TULOKKAAKSI VALITTU PELAAJA TAVOITTELEE PAIKKAA NAISLEIJONIEN PEKINGIN OLYMPIAJOUKKUEESSA

 

– Mennyt kausi oli minulle ensimmäinen Naisten Liigassa koska aiemmat kaudet olen pelannut vain poikien sarjoissa. Lähdin avoimin ja innokkain mielin kohti kautta ja yllätyin positiivisesti sarjan kärkijoukkueiden tasosta, Alle 18-vuotiaiden tyttöjen MM-kisoissa menneellä kaudella pelannut Parkkonen kuvailee.

– Pääsin hyvin joukkueeseen sisään ja meillä olikin ihan huippu jengi kasassa. Pakkiparini Caroline Shaunessyn kanssa täydensimme hyvin toisiamme, yhteistyömme sujui todella hyvin jäällä ja sen ulkopuolella. Kausi oli kokonaisuudessaan hyvä ja nousujohteinen mutta valitettavasti se viimeinen rutistus jäi vielä puuttumaan, 17-vuotias SaiPa:n kasvatti kuvailee.

– Lähtökohdat tulevaan kauteen ovat nyt paremmat kun ollaan saatu Liigakiekosta enemmän kokemusta. Asetamme siis tavoitteet korkealle ja lähdemme kovalla työllä ja intohimolla niitä tavoittelemaan.

– Krista on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut arvokisakävijä (neljät N18 MM-kisat). Seuraavaksi hän lähtee määrätietoisesti tavoittelemaan paikkaa naisten maajoukkueessa ja haluamme olla auttamassa Kristaa eteenpäin urallaan. Vaikka Krista opiskelee ja harjoittelee suurimman osan aikaa Lappeenrannassa, on ollut hienoa nähdä hänen sitoutuneisuutensa Stadin Gimmoihin. Hän on tärkeä osa joukkuettamme myös jatkossa, toteaa päävalmentaja Saara Niemi.