HIFK – Kiekko-Espoo   1 – 2   (0-1, 1-0, 0-1)

Alkusarjan viimeinen kotiottelu pelattiin lauantaina, kun vastaan asettui Kiekko-Espoo. Kärkikaksikon kesken käytiin kovaa taistelua täydet 60 minuuttia, pisteet olivat lähellä mutta Espoolaiset olivat vielä piirun verran parempia.

Tasaisessa ensimmäisessä erässä taisteltiin kovaa päästä päähän ja ottelun avausmaali nähtiin vasta erän lopulla ajassa 18:38, kun Kiekko-Espoon Emmi Rakkolainen siirsi vieraat 0–1-johtoon. Vieraat saivat johtoasetelmasta lisää vauhtia toiseen erään ja vaikka edelleen pelattiin tasaväkistä kiekkoa, pääsivät vieraat useammin maalintekopaikalle. Iina Kuuselan ilmiömäiset torjunnat pitivät kuitenkin Gimmojen maalin puhtaana koko toisen erän ajan. Ajassa 31:36, Kiekko-Espoon siirretyn rangaistuksen aikana, juuri vaihdosta tulleet Siiri Yrjölä ja Karoliina Rantamäki tasoittivat pelin 1–1 ja kolmanteen erään siirryttiin jännittävässä tasatilanteessa.

Kolmannessa erässä peli jatkui edelleen tasaisena, kunnes ajassa 48:06 Kiekko-Espoo siirtyi alivoimalla 1–2-johtoon Kiira Yrjäsen osumalla. Ajassa 57:56 HIFK otti aikalisän ja Kuuselan ulos maalilta, kovasta yrityksestä huolimatta ottelua ei enää saatu tasoitettua ja pisteet vietiin tälläkin kertaa Espooseen. Ottelu päättyi vieraiden niukkaan 1–2-voittoon.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin HIFK:n Iina Kuusela ja Kiekko-Espoon Kiira Yrjänen. Tsemppareina palkittiin HIFK:n Matilda Nilsson ja Kiekko-Espoon Emmi Rakkolainen.