KalPa – HIFK   1 – 2   (1-2, 0-0, 0-0)

Alkusarjan viimeinen matsi skulattiin sunnuntaina Kuopiossa ja vastassa oli KalPa. Tasaisesta ottelusta voitetut kolme pistettä eivät kuitenkaan irronneet helpolla.

Avauserä aloitettiin maalinteolla, kun ajassa 03:20 HIFK siirtyi 0–1-johtoon Julia Liikalan osumalla, syöttäjinä Karoliina Rantamäki ja Emmanuelle Passard. KalPan vastaisku nähtiin kuitenkin jo 20 sekunnin kuluttua, kun Elli Mäkelä tasoitti tilanteen 1–1. HIFK:n toinen maali nähtiin ajassa 16:26, kun Matilda Nilssonin osuma Clara Rozierin riparista siirsi Gimmat 1–2-johtoon. HIFK:n voittomaalin toisena syöttäjänä oli Michaela Pejzlova.

Toisessa ja kolmannessa erässä ei enää maaleja nähty, eikä molemminpuolisia ylivoimatilanteita pystynyt kumpikaan joukkue hyödyntämään. Viimeisessä erässä, ajassa 59:52 KalPa otti Ranteen ulos maalilta, mutta ei onnistunut tasoittamaan peliä. Ottelun lopputulokseksi jäivät ensimmäisen erän saldot 1–2, alkusarjan viimeiset jaossa olleet kolme pinnaa Stadiin ja mallikkaasti taputeltu alkusarja.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin HIFK:n Julia Liikala ja KalPan Elli Mäkelä.