Kiekko-Espoo – HIFK 5 – 1 (2-0, 1-0, 2-1)

Lauantaina Gimmat matkasivat naapurikaupunkiin Espooseen. Maaottelutauon jälkeen panoksena oli ratkaisun avaimet runkosarjan voittoa silmällä pitäen. Ottelun alussa Julia Liikala pääsi läpiajoon, mutta laukaus napsahti ohi maalin. Sen jälkeen alkoi espoolaisvyöry, joka kesti ensimmäiset kaksi erää.

HIFK:lle tuomittiin ensimmäisessä erässä kaksi jäähyä. Ensimmäinen niistä kestettiin hyvin, mutta toisessa Kiekko-Espoo pääsi rokottamaan. Toinen erä oli kuin toisinto ensimmäisestä, ja viimeisellä erätauolle siirryttiin espoolaisten 3-0 johtoasemassa.

Kolmannessa erässä Gimmat pääsivät paremmin vauhtiin mukaan, ja saivat luotua paikkoja, mutta Michaela Pejzlovan ylivoimamaali tuli liian myöhään ja lopullinen kiri jäi tyngäksi. Näin Espoo varmisti runkosarjan voiton ennen sunnuntain viimeistä kierrosta. Gimmat saivat arvokasta oppia siitä tasosta, mikä vaaditaan pudotuspeleissä päätyyn asti menemiseen.

Sunnuntaina runkosarjan viimeisessä ottelussa kohdataan HPK Hämeenlinnassa klo 14:00 alkavassa ottelussa.