HIFK – HPK 0 – 1 (0-0, 0-0, 0-1)

Stadin Gimmojen välierävastustaja HPK sijoittui runkosarjassa kolmanneksi. IFK:n kannalta on tärkeää onnistua löytämään keinot murtaa hämeenlinnalaisten hyvä joukkuepeli sekä ohittaa erinomainen maalivahti. Gimmat saivat positiivisia uutisia, kun Michaela Pejzlova palasi takaisin kokoonpanoon tuomaan hyökkäysvoimaa. Vastaavasti Ilona Palin palasi puolustustontille.

Ottelu oli erittäin tasainen ja stadilaisilla oli hyvää pelaamista koko 60 minuuttia. Hämeenlinnalaiset pääsivät iskemään maalin kolmannen erän alussa, ja tätä johtoasemaa Gimmat lähtivät kampeamaan. Valitettavasti loppusummerin soidessa ei HIFK ollut onnistunut soitattamaan maalilaulua kertaakaan. HPK:n päädyssä torjuntoja kertyi kaikkiaan 30 kappaletta, eikä kiekon mentävää reikää ottelun aikana löytynyt.

Gimmojen kokeneesta kaartista Karoliina Rantamäki on nähnyt monet pudotuspelit ja oli luottavaisin mielin maalinteon suhteen: ”työmäärää kun vielä lisätään ja laitetaan kiekko liikkeelle niin sieltä se tulee”.

HIFK:n ja HPK:n välierä-sarja jatkuu torstaina 7.3. kello 18:45 Hämeenlinnassa. Lippuja voi ostaa ennakkoon täältä.

Kuva: Alise Harju @alicepics