HIFK – Ilves 3 – 0 (1-0, 1-0, 1-0)

Keskiviikko-illan päätteeksi Gimmat sai vieraita Tampereelta, kun Ilves saapui kylään.

Ottelun ensimmäisestä erästä alkaen IFK heilutteli tahtipuikkoa. Ensimmäinen maali syntyi ajassa 04:31 rystyllä ylös, maalintekijänä Matilda Nilsson. Syöttäjinä Athena Locatelli ja Michaela Pejzlova. IFK pyöritteli peliä näyttävästi mutta erässä ei nähty muita osumia. Ilveksen maalilla Anni Keisala torjui kaikkiaan 25 laukausta. IFK:n maalilla Iina Kuusela puuttui peliin vain neljä kertaa.

Toisessa erässä Ilves laittoi kampoihin parhaansa mukaan ja pääsi peliin selvästi ensimmäistä erää paremmin mukaan. Erän alussa IFK karvasi Ilves-puolustukselta kiekon itselleen ja ajassa 20:40 Nilsson yllätti Keisalan toistamiseen; 2-0. Syöttäjinä Clara Rozier ja Pejzlova. Erän aikana IFK sai kaksi ylivoimaa ja Ilves yhden, mutta kumpikaan ei onnistunut lisäämään johtoaan. Torjunnat toisessa erässä Kuusela 9 ja Keisala 12.

Kolmannessa erässä IFK hukkaa yhden ylivoiman. Myöskään Ilves ei pysty omalla ylivoimallaan maalia tekemään. Sen sijaan Nilsson viimeistelee puhtaan hattutempun ajassa 55:35 ujuttaessaan kiekon Rozierin ja Locatellin syötöistä maaliin. Ottelun lopulla Ilves ottaa vielä Keisalan pois maaliltaan ja aikalisän, mutta mitkään käärmekeitot ei Ilvestä nyt pelasta. IFK:lle kolme pistettä selkeällä 3-0-voitolla. Torjunnat viimeisessä erässä Kuusela 6 ja Keisala 11.

HIFK:n parhaana pelaajana ottelussa palkittiin kolme maalia tehnyt Matilda Nilsson ja Ilveksen parhaana maalivahti Anni Keisala. Suomen Urheiluhierojaopiston ”Raskaan työn raataja” palkinnolla palkittiin tänään Gimmojen Julia Liikala.