Kärpät – HIFK 1 – 6 (0-2, 0-3, 1-1)

Tasan viikko sitten edellisen kerran kohdanneet joukkueet kohtasivat tänään uudelleen Raksilassa. HIFK aloitti ottelun vahvasti, vaikkakin jo ajassa 04:20 kävivät ensi kertaa IFK:n jäähyaition ovet. Kärpät ei kuitenkaan saanut rakennettua maalipaikkaa ja Iina Kuuselan vartioima IFK-maali säästyi laukauksilta. Ajassa 06:49 IFK avaa maalihanat. Maalintekijänä Matilda Nilsson, syöttäjänä Anni Pere. Ajassa 09:07 Kärpille tuomitaan jäähy, ja HIFK ei erehtynyt. Ajassa 09:54 vierasjoukkue 0-2-johtoon, maalintekijänä Emmanuelle Passard, syöttäjinä Michaela Pejzlova ja Athena Locatelli. Erä päättyi näihin lukemiin. Erikoisuutena Kuuselalle ei tullut erässä yhtään torjuntaa. Kärppien Kati Asikainen puuttui peliin 14 torjunnan verran.

Toisessa erässä IFK:n pyöritys jatkui. Ajassa 25:44 Krista Parkkonen nousi hyökkäysalueen oikeaa laitaa ja pelasi upean poikittaissyötön Julia Liikalalle, joka siirsi stadilaiset 0-3-johtoon. Seuraavassa vaihdossa Pejzlova ja Clara Rozier kiekottelivat Pejzlovan nokikkain Asikaisen kanssa; 0-4. Ajassa 34:27 Kärpille tuomitaan jäähy. IFK ei onnistu ylivoimalla, mutta käyttää heti jäähyn päätyttyä tilaisuuden hyödyksi. Ajassa 36:39 irtokiekko ajautui suoraan Passardin lapaan; 0-5. Syöttäjinä Locatelli ja Rozier. Erän lopulla Kärpille tarjoutui mahdollisuus kavennukseen ylivoimalla, mutta IFK puolusti onnistuneesti. Erä päättyi lukemiin 0-5. Torjunnat Kuusela 3 ja Asikainen 15.

Kolmannessa erässä nähtiin vielä kaksi ylivoimaosumaa, ensimmäinen IFK:lle ajassa 44:01 Nilssonin toimesta, syöttäjät Passard ja Pejzlova. Kärpät rikkoi IFK:n kuparisen ajassa 54:42. Maalintekijänä Eveliina Huttula. Erän lopussa tarkasteltiin vielä videolta HIFK:n maalia, jota ei tilanteessa kuitenkaan nähty. Erä päättyi 1-1- ja koko ottelu IFK:lle lukemin 1-6. Torjunnat Kuusela 9 ja Asikainen 20.

Kärppien parhaana ottelussa palkittiin Suvi Käyhkö ja HIFK:lta Emmanuelle Passard.