HIFK – RoKi 8 – 0 (3-0, 2-0, 3-0)

Lauantaina Gimmat sai vieraita pohjoisesta, kun RoKi saapui Rovaniemeltä Pirkkolaan. Ottelun maalinteon aloitti RoKi:n jäähyn aikana ajassa 04:10 Siiri Yrjölä, joka napautti kiekon yläkulmaan Michaela Pejzlovan ja Julia Liikalan syötöistä. Ajassa 07:35 Mikaela Saukkonen ampui kiekon ohi RoKi:n maalia vartioineen australialaismaalivahdin Olivia Lastin. Syöttäjinä Emilia Vesa ja Nellie Karlberg. Ajassa 10:00 Karlberg ajoi Johanna Kemppaisen ja Vesan syötöistä suoraan maalintekoon, hassutti Lastin ja siirsi kiekon maaliin. Maali oli Karlbergin ensimmäinen Naisten Liigassa, josta hänelle muistoksi kyseinen pelikiekko. Erä päättyi näihin lukemiin. Maalivahtien torjunnat HIFK Lumi Jääskeläinen 2 ja Olivia Last 10.

Toinen erä toi uuden onnistujan tilastoihin, kun Anni Pere harhautti taitavasti Lastin ja siirsi HIFK:n 4-0-johtoon. Kymmenen minuuttia myöhemmin Pejzlova ja Liikala juonivat Gimmoille 5-0-johdon. Torjunnat erässä Jääskeläinen 6 ja Last 18.

Kolmannessa erässä HIFK sai jäähyn kahden ensimmäisen minuutin aikana. Maaliverkko ei kuitenkaan heilunut IFK:n päässä vaan tilanteesta rokotti IFK ja kaksikko Pejzlova ja Liikala. Ottelun viimeisen kymmenminuuttisen aikana IFK onnistui vielä kahdesti Kemppaisen toimesta. Ajassa 53:12 syntyneessä 7-0-maalissa syöttäjänä Vesa ja ajassa 55:36 syntyneessä 8-0-maalissa syöttäjänä Yrjölä ja myös maalivahti Jääskeläinen. Ottelu päättyi siis 8-0 ja Gimmoille kolme pistettä.

Ottelun Kotiketju-pelaajiksi nimettiin Nellie Karlberg, Lumi Jääskeläinen, Michaela Pejzlova, Olivia Kylliäinen ja Emilia Vesa. Ottelun parhaana IFK-pelaajana palkittiin Karlberg ja SuHo:n Raskaan Työn Raataja-palkinnolla Johanna Kemppainen. RoKi:n parhaana palkittiin Monica Koukkula.